advocaat chantal van olst

Mr. Chantal van Olst is vergaand gespecialiseerd in familierecht. Na jarenlang in het Utrechtse als familierechtadvocaat werkzaam te zijn geweest, heeft zij er in 2014 voor gekozen terug te keren naar haar roots in het oosten van het land en een eigen kantoor te starten.

Haar praktijk beslaat alle facetten van het familierecht. De afgelopen jaren stond zij veelal mensen bij in echtscheidingen, zowel ondernemers als particulieren. Ook met een alimentatie-, omgangs- of gezagszaak bent u ervan verzekerd dat u bij Chantal van Olst aan het goede adres bent. Chantal van Olst heeft naast een nationale, ook een internationale praktijk.

Een bijzondere subspecialisatie van Chantal van Olst is het kinderbeschermingsrecht. Chantal van Olst treedt op als bijzonder curator. Dit houdt in dat zij op verzoek van de rechtbank de belangen van minderjarigen vertegenwoordigt en de rechtbank in procedures van advies voorziet. Chantal van Olst staat ook ouders bij in het geval van een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van een kind waarbij de Jeugdbescherming en De Raad voor de Kinderbescherming betrokken zijn.

''Ik ga voor de belangen van mijn client tot het uiterste''

Meer weten?

Chantal van Olst is volledig gespecialiseerd in familierecht en heeft ruime ervaring op dit gebied.