advocaat chantal van olst

Mr. Chantal van Olst is al zestien jaar volledig gespecialiseerd in familierecht. In 2007 is Chantal van Olst in Utrecht gestart als juridisch medewerker bij het op dat moment grootste familierechtkantoor van Nederland. In 2011 is zij daar gaan werken als familierechtadvocaat. In 2014 heeft Chantal van Olst ervoor gekozen terug te keren naar haar roots in het oosten van het land om daar een eigen familierechtkantoor op te richten. 

Haar praktijk beslaat alle facetten van het familierecht. Gedurende haar carrière als advocaat stond zij honderden mensen bij in familierechtkwesties. Chantal van Olst heeft veel ervaring op het gebied van echtscheidingen, zij stond zowel ondernemers als particulieren bij. Ook met een alimentatie-, omgangs- of gezagszaak bent u ervan verzekerd dat u bij Chantal van Olst aan het goede adres bent. Zij heeft naast een nationale, ook een internationale praktijk.

Een bijzondere subspecialisatie van Chantal van Olst is het kinderbeschermingsrecht. Zij treedt op als bijzondere curator. Dit houdt in dat zij op verzoek van de rechtbank de belangen van minderjarigen vertegenwoordigt en de rechtbank in procedures van advies over het belang van het kind voorziet. Chantal van Olst staat ook ouders bij in het geval van een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van een kind waarbij de jeugdbescherming en de Raad voor de Kinderbescherming betrokken zijn.

Mr. Chantal van Olst is lid van de FJR (de vereniging voor familie- en jeugdrecht) en de stichting BCN (bijzondere curator Nederland).

Mijn kantoor staat voor een nauwe samenwerking met u als cliënt en eerlijk advies, zodat nodeloos procederen voorkomen wordt. Mocht een gerechtelijke procedure onvermijdelijk zijn, dan sta ik u op betrokken wijze en hoog niveau bij. Ik wil voor u als cliënt een zo goed mogelijk resultaat behalen. Daarom ben ik oplossingsgericht indien mogelijk, maar volhardend wanneer nodig.

Meer weten?

Chantal van Olst is volledig gespecialiseerd in familierecht en heeft ruime ervaring op dit gebied.