advocaat chantal van olst

Mr. Chantal van Olst is volledig gespecialiseerd in familierecht. In 2007 is mr. Van Olst in Utrecht gestart als juridisch medewerker bij het op dat moment grootste familierechtkantoor van Nederland. In 2011 is zij daar gaan werken als familierechtadvocaat. In 2014 heeft mr. Van Olst ervoor gekozen terug te keren naar haar roots in het oosten van het land om daar een eigen familierechtkantoor op te richten. 

Haar praktijk beslaat alle facetten van het familierecht. De afgelopen jaren stond zij veelal mensen bij in echtscheidingen, zowel ondernemers als particulieren. Ook met een alimentatie-, omgangs- of gezagszaak bent u ervan verzekerd dat u bij Chantal van Olst aan het goede adres bent. Chantal van Olst heeft naast een nationale, ook een internationale praktijk.

Een bijzondere subspecialisatie van Chantal van Olst is het kinderbeschermingsrecht. Chantal van Olst treedt op als bijzondere curator. Dit houdt in dat zij op verzoek van de rechtbank de belangen van minderjarigen vertegenwoordigt en de rechtbank in procedures van advies voorziet. Chantal van Olst staat ook ouders bij in het geval van een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van een kind waarbij de jeugdbescherming en de Raad voor de Kinderbescherming betrokken zijn.

Mr. van Olst is lid van de FJR (de vereniging voor familie- en jeugdrecht) en de stichting BCN (bijzondere curator Nederland).

''Ik ga voor de belangen van mijn client tot het uiterste''

Meer weten?

Chantal van Olst is volledig gespecialiseerd in familierecht en heeft ruime ervaring op dit gebied.