Advocaat echtscheiding

Een echtscheiding is een emotioneel proces voor alle betrokkenen. Een ongelooflijke hoeveelheid aspecten van het leven van de betrokkenen verandert vaak in rap tempo. In deze periode worden belangrijke beslissingen genomen en afspraken gemaakt die vaak tot ver in de toekomst doorwerken. Het is dan ook erg belangrijk om tijdens dit proces goed begeleid te worden door een deskundige.

Belangrijke punten die geregeld dienen te worden bij echtscheiding zijn onder andere:

Naast de hiervoor genoemde inhoudelijke vragen, dient u zich ook af te vragen op welke manier u de echtscheiding zult afwikkelen. Het heeft over het algemeen de voorkeur samen te proberen tot een oplossing te komen.  U kunt hiervoor in mediation, maar wanneer u het eigenlijk wel eens bent over de te maken afspraken kunt u ook op gemeenschappelijk verzoek via één advocaat, mr. Chantal van Olst.

Het komt vaak voor dat het niet haalbaar is om samen tot afspraken te komen. Voor overeenstemming zijn immers twee partijen nodig. Het kan dan nodig zijn om ieder een eigen advocaat in te schakelen. Mr. Chantal van Olst heeft ruime ervaring in het bijstaan van mensen in een echtscheiding zowel op gezamenlijk als op eenzijdig verzoek. Het verdient altijd de voorkeur om wanneer dat tot de mogelijkheden behoort alsnog tot afspraken te komen met uw ex. Wat ooit goed begonnen is, wilt u ook goed afronden. Wanneer overleg niet slaagt, of de belangen van cliënt dit vereisen, dan gaat mr. Chantal van Olst echter geen procedure uit de weg en gaat zij voor haar cliënt tot het uiterste voor het behalen van het beste resultaat.

Meer weten?

Chantal van Olst is volledig gespecialiseerd in familierecht en heeft ruime ervaring op dit gebied.